From MyQuinn's Eyes

By: my quinn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Sunday, 9-Mar-2008 10:54 Email | Share | | Bookmark
So You Think You Can Dance

Boyfriend baru... hehehheh




Saturday, 8-Mar-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Makan-makan kat Unit 12






Aktiviti yang paling aku suka buat kat rumah; masak dan makannnnnnnn, tapi badan tak jugak gemuk-gemuk....


Saturday, 8-Mar-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
AUD15.98 sekilo @ Coles, Bundoora Square



Dah lama tak makan rambutan. Hari tu, shopping kat Coles di Bundoora Square, tak sangka ternampak rambutan. Ambil plastik, tengok harga makkkk aiiiii AUD15.98! Tak kira lah, mahal ke tak, asalkan hati puas. Bila nak bayar aje, si minah kat kaunter tanya "What is this?" Aku jawab "Rambutans." Lepas tu minah tu kata, "It looks like sea creatures!"... aku sengeh aje...


Saturday, 8-Mar-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Hanya dia yang tahu...



Mari nyanyi ramai-ramai!

I..I...I... I love you very bogok!
I...I...I.... I love you very BOGOK!


Thursday, 7-Feb-2008 15:27 Email | Share | | Bookmark
Trip to Geelong






[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net